klima naprave

direktni klic z mobilca

panasonic klima na steni
hladilni agregat Clivet na strehi

klime nasploh
Imeti klima napravo doma ali v podjetju danes ni več luksus. Ob vedno bolj vročih poletnih dneh in visokih temperaturah, ki prihajajo, prej osnovna potreba. Ustrezni klimatski pogoji doma v stanovanju nam omogočajo kakovostno preživljanje prostega časa ter počitka, na delovnem mestu pa omogoča boljše počutje in zbranost, ter posledično večjo storilnost. Seveda ob pogoju, da je vgrajena ustrezna klimatska naprava, na primernem mestu.Tehnologija v hladilništvu je v zadnjih nekaj letih precej napredovala. S prihodom inverter klima naprav na tržišče je postal nakup in vgradnja klima naprave precej bolj zanimiva, saj imajo v primerjavi s klasičnimi klimami le te do 30% boljši izkoristek. Inverter nam tudi omogoča, da v prehodnih obdobjih klimatska naprava popolnoma nadomesti druge vire ogrevanja, izkoristek pa je zadovoljiv tudi še pri -15 stopinjah.


Kaj vam nudimo
Poleg klimatskih naprav Gorenje in Mitsubishi pri nas po želji vgrajujemo tudi naprave drugih proizvajalcev. Poskrbimo za servis in vzdrževanje, če pa se v enem letu po vgradnji pojavi napaka na napeljavi, jo v najkrajšem možnem času brez dodatnih stroškov odpravimo.
Klimo vam dobavimo in vgradimo že od 650€ naprej (pribl. 2.5kw, enojni split, en preboj, do 4m cevi), ogled pri vas pa je brezplačen.