Predstavitev in dejavnosti podjetja

direktni klic

Zakaj Inštalacije Javornik Smo manjše družinsko podjetje z bogato, skoraj 50 letno tradicijo na področju strojnih inštalacij. Med strankami in partnerji smo poznani po kvalitetnih storitvah, odgovornem pristopu in spoštovanju dogovorjenih rokov.


 Največ izkušenj imamo pri vgradnji inštalacij na individualnih objektih zasebnih strank, pod "streho" pa smo spravili tudi kar nekaj večjih gospodarskih objektov.


 Kvalitetna storitev in zadovoljen naročnik ostaja naše vodilo tudi v prihodnje!


hitro, kvalitetno in poceni......ni naš moto. Pri nas menimo, da se ti trije pojmi izključujejo.


 Kako se odločiti katerega izvajalca izbrati? V današnjih "norih" časih in ob stanju kakršno je v gradbeništvu, ob poplavi raznih "obrtnikov", se kaže, da je najboljša referenca še vedno dobro opravljeno delo in zadovoljen naročnik. Tukaj se pokažejo prednosti, ki jih ima podjetje Inštalacije Javornik, z neprecenljivimi dolgoletnimi izkušnjami dveh generacij.


 Ponujamo vam izvedbo vseh ogrevalnih sistemov in termoregulacij, plinskih napeljav in naprav, varjenje plinovodov in vročevodov RTG kvalitete z atestiranimi varilci, vodovodne inštalacije, montažo klima naprav ter adaptacije kopalnic. V okviru adaptacij in predelav nudimo tudi manjša gradbena dela in keramičarske storitve.


 Ves čas spremljamo razvoj panoge na trgu, vgrajujemo pa kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev.  Jamčimo za opravljeno delo, morebitne reklamacije pa rešujemo takoj.